Rendkívüli felvételi kiírás 8. osztályosok részére!!!

2024.05.07 12:32
 
Tisztelt Oktató, Tisztelt Szülő, Kedves Pályaválasztó!
 
 
Több mint száz éves története alatt a Magyar Gyula Kertészeti Technikum és Szakképző Iskola az ország egyik legnagyobb és legjobb kertészeti szakképző intézményévé vált, ahol jeles kertészek, kertépítők és virágkötők szereztek szakképesítést.
 
A 2008-ban felújított, kellemes környezetben lévő, rendezett, tiszta, kibővített iskolánk, tankertünk megfelelő alapokat nyújt a tájat, a városi zöldfelületeket és az emberek közvetlen környezetét kialakító, szépítő leendő szakemberek számára.
Nagy szeretettel várjuk a természetet, a szép környezetet, a növényeket szerető tanulókat, akik iskolánkban válnak a jövő parképítő és fenntartó, dísznövénykertész-virágkötő, zöldség/gyümölcstermesztő, valamint kertész szakembereivé.
 
A Magyar Gyula Kertészeti Technikum és Szakképző Iskola rendkívüli felvételi eljárást ír ki a 2024/2025-ös tanévre, az alábbi tagozataira:
 
 
Tagozatkód                                         Megnevezés                                     Férőhely
     0054                                 kertésztechnikus (technikum)                            34 fő
     0034                                     kertész (szakképző iskola)                             78 fő
 
 
 
 
 
 
Nagy Miklós megbízott igazgató
 

Köszöntöm a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum Magyar Gyula Kertészeti Technikum és Szakképző Iskola honlapján!

Intézményünk több, mint 100 éves fennállása óta magas színvonalú oktatást biztosít kellemes környezetben, rendkívül széles képzési lehetőséggel, számos képzési formában valamint nemzetközileg elismert bizonyítványokkal. Odafigyelő hozzáállásunkkal és szakértelmünkkel igyekszünk mindig elérni tanulóink elégedettségét és mindig készséggel állunk régi tanulók, új érdeklődők rendelkezésére.

 

Elérhetőség

Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum Magyar Gyula Kertészeti Technikum és Szakképző Iskola OM 035269/010 Maglódi út 8.
Budapest
1106

(Bejárat az Olaj utca felől!)

Hétköznap 7:30 - 16:00
Telefon: 06 1 261 86 24
06 1 262 08 77
info@magyula.hu