Rólunk

Magyar Gyula Kertészeti Technikum és Szakképző Iskola 2020. szeptemberében 425 tanulóval kezdte meg a 119. tanévét.
 
Az elmúlt évtizedek alatt az ország egyik legnagyobb és legjobb kertészeti szakképző intézményévé vált, ahol jeles kertészek, kertépítők és virágkötők generációi szereztek szakképesítést.
 
Évről évre növekszik az osztályok száma, köszönhető a kertészet iránti érdeklődésnek és iskolánk sikeres képzési módszereinek.
 
Iskolánkban angol, francia és német nyelvoktatás folyik. Az idegen nyelvek és a szakmai ismeretek elsajátítását az európai országokban végzett gyakorlatok is segítik. Tanulóink minden évben kiemelkedő eredményeket érnek el különböző szakmai versenyeken.
 
Képzési rendszerünk része testi-, érzékszervi-, beszédfogyatékos, nevelési és tanulási folyamatban akadályozott sajátos nevelési igényű tanulók oktatása is.
 
A diákjaink munkáját pszichológusunk és tanulásfejlesztő pedagógusaink segítik. A tanulás mellett változatos szabadidős programokat szervezünk.
 
Esztétikus környezetű iskolánk, tankertünk és informatikai bázisunk korszerű ismereteket biztosít a harmadik évezredben munkába lépő kertészek számára.
 
Étkezési lehetőség is van az iskola saját menzáján

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Hajnal Sándor igazgató
 

Köszöntöm a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum Magyar Gyula Kertészeti Technikum és Szakképző Iskola honlapján!

Intézményünk több, mint 100 éves fennállása óta magas színvonalú oktatást biztosít kellemes környezetben, rendkívül széles képzési lehetőséggel, számos képzési formában valamint nemzetközileg elismert bizonyítványokkal. Odafigyelő hozzáállásunkkal és szakértelmünkkel igyekszünk mindig elérni tanulóink elégedettségét és mindig készséggel állunk régi tanulók, új érdeklődők rendelkezésére.

 

Elérhetőség

Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum Magyar Gyula Kertészeti Technikum és Szakképző Iskola OM 035269/010 Maglódi út 8.
Budapest
1106

(Bejárat az Olaj utca felől!)

Hétköznap 7:30 - 16:00
Telefon: 06 1 261 8695
06 1 261 8624
06 1 262 08 77
Fax: 06 1 261 8695 / 122
info@magyula.hu