Kincskereső játék - Erasmus diákokkal

2022.11.24 13:35
Dacolva a késő őszi időjárással, többszöri kényszerű halasztás után november második csütörtökjén, tanítás után végre megvalósulhatott a finnországi Erasmus+ programban részt vevő kis csapatnak a Kincskereső játék, melynek során kalandos és élvezetes formában idézték fel a finn gyakorlati ismereteket és helyszíneket. A Magyula területén zajlott „kutatást” korábbi kísérő tanáruk, Erős Anita szervezte meg – legalább olyan lelkesedéssel, mint ahogyan a tanulók vetették bele magukat a 10 kis „kincses csomag” keresésébe.
Minden csomag tartalmazott egy kérdést az augusztusi finn projekttel kapcsolatban, valamint egy apró ajándékot. Időnként elkelt egy kis segítség a rejtekhelyekkel kapcsolatban, de végül minden előkerült. Ezután az aulában gyűlt össze a csapat, összedugták a fejüket és közösen megválaszolták a kérdéseket. A memóriájukat dicséri, hogy csak egy esetben tévedtek. Boldogan választották ki a bónusz ajándékukat a finom Moomin teák közül, végül csoportképpel zárult a program.
Mivel folyamatosan mozgásban voltak viszonylag nagy területen, nem volt könnyű feladat lencsevégre kapni őket, de az elcsípett pillanatok mindenképpen önmagukért beszélnek!

 

 
 
 
 
 
Nagy Miklós megbízott igazgató
 

Köszöntöm a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum Magyar Gyula Kertészeti Technikum és Szakképző Iskola honlapján!

Intézményünk több, mint 100 éves fennállása óta magas színvonalú oktatást biztosít kellemes környezetben, rendkívül széles képzési lehetőséggel, számos képzési formában valamint nemzetközileg elismert bizonyítványokkal. Odafigyelő hozzáállásunkkal és szakértelmünkkel igyekszünk mindig elérni tanulóink elégedettségét és mindig készséggel állunk régi tanulók, új érdeklődők rendelkezésére.

 

Elérhetőség

Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum Magyar Gyula Kertészeti Technikum és Szakképző Iskola OM 035269/010 Maglódi út 8.
Budapest
1106

(Bejárat az Olaj utca felől!)

Hétköznap 7:30 - 16:00
Telefon: 06 1 261 86 24
06 1 262 08 77
info@magyula.hu